Om mig

Christian Breunig

Kropsorienteret psykoterapeut

Advanced TRE® - provider

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi (Århus Universitet)

Socialpædagog (KHS Berlin)

 

Født i 1973 i Tyskland har jeg sammen med min danske kone boet i Danmark siden 2004.

Terapeutisk uddannelse

Jeg har beskæftiget mig med Bioenergetik i femten år og er nu kort før min certificering som Certificeret Bioenergetisk Analytiker ved Norddeutsches Institut für Bioenergetische Analyse e.V., IIBA (International Institute for Bioenergetic Analysis)  hhv. SKIBA (Skandinavisk Institut for Bioenergetisk Analyse).

 

Jeg går - hhv er gået - til uddannelse, supervision og egenterapi hos:

Heiner Steckel - Kropsorienteret psykoterapeut, international underviser for IIBA/Norddeutsches Institut für Bioenergetische Analyse NIBA e.V.

Dr. Vita Heinrich Clauer - Psykolog, psykoterapeut og international underviser for IIBA

Konrad Oehlmann - Speciallæge for psykosomatisk medicin og psykoterapi

Susanne Winkler - Psykolog og international underviser for IIBA

Dr. Otto Kellner - Speciallæge for psykiatri og psykoterapi, psykolog med speciale i psykoterapi

Michael Morin Nissen - Psykolog og kropsorienteret psykoterapeut, hovedtræner på TRE - uddannelsen i Danmark

 

Gudrun Stein, Berlin - Psykoterapeut og supervisor i Bioenergetisk Analyse

Ian Ratcliffe, København - Psykolog og psykoterapeut, medstifter af European Federation of Bioenergetic Analysis - Psychotherapy

Franz Heider, Berlin - Psykolog og psykoterapeut

 

2014 har jeg uddannet mig til TRE® - provider og har siden arbejdet med TRE®, herunder enkelpersoner, personalegrupper og svært traumatiserede flygtninge.

Anden uddannelse

I 2012 blev jeg cand. pæd. i pædagogisk psykologi ved Århus Universitet.

 

Oprindeligt er jeg uddannet "Diplom Sozialarbeiter/ Sozialpädagoge FH" fra KHS Berlin. Uddannelsen svarer til en dansk professionsbachelor og indeholder elementer af både den danske socialrådgiver - og socialpædagoguddannelsen. Siden har jeg arbejdet - og arbejder stadigvæk - med unge og voksne mennesker i delvis svære kriser. Herunder mennesker med en lang række psykiske, psykosociale og psykiatriske udfordringer, delvist i konsulentfunktion.

 

Jeg har i en periode af mit liv beskæftiget mig intenst med buddhismen og mindfulness meditation. Buddhistisk filosofi og levevis er på mange områder blevet til en del af mit liv. Her har jeg modtaget undervisning fra mange lærer inden for FPMT (Federation for the preservation of Mahayana Buddhism) og deltog i en lang række retreats. Forskellige elementer herfra inddrager jeg i det terapeutiske forløb.