TRE® i grupper

I min praksis på Roskildevej på Frederiksberg tilbyder jeg løbende TRE grupper. Et forløb strækker sig som regel over fem gange halvanden timer.


Kommende grupper:

 

Der er foreløbigt ikke planlagt gruppeforløb.

 

 

TRE for personalegrupper

Mange professioner kan være udsat for store belastninger i arbejdsmiljøet. Arbejdet med udsatte mennesker, høj arbejdspres eller gentagende situationer, hvor egen sikkerhed og integritet er truede, kan blive til en kronisk stresstilstand, hvis kroppens reaktioner ikke kan forløses. Særligt medarbejdere i de hjælpende professioner oplever ofte kronisk træthed, søvnbesvær og compassion fatigue (medfølelses-træthed).

 

Der foreligger rigtig mange anekdotiske beretninger om TRE og metodens gavnlige effekt, herunder for sundhedspersonale, pædagoger, socialarbejdere, politimænd, brændmænd og lærere.

 

Jeg tilbyder introduktionsforløb til TRE for personalegrupper enten i egen praxis eller på arbejdspladsen. Forløbet indeholder et kort oplæg om stress og trauma, de hertil knyttede fysiologiske processer og TRE. Hertil slutter sig en kvalificeret oplæring i TRE øvelserne med henblik på at deltagerne kan lave TRE uden guidning privat eller som gruppe på arbejdspladsen.

Statement af en tidligere politimand

En socialarbejder fortæller om sine erfaringer med TRE og søvnløshed