TRE® i grupper

I min praksis på Roskildevej på Frederiksberg tilbyder jeg løbende TRE grupper. Et forløb strækker sig som regel over fem gange halvanden timer.


Kommende TRE - grupper:

 

DENNE GRUPPE ER AFLYST PGA. CORONAVIRUS

 

April/maj 2020

 

14.4., 21.4., 28.4., 5.5. og 12.5.
Tid: 19.00 til 20.30
Sted: Roskildevej 46, Frederiksberg
Pris 750 kr

 

I gruppen arbejder vi både med TRE og derudover med nogle basale bioenergetiske principper såsom grounding, vejrtækning og udtryk.

 

Adresse: Roskildevej 46 D, 2000 Frederiksberg

 

Prisen for de fem gange er 750 kr og man kommitter sig til alle fem datoer. Der er rabat for folk på overførelsesindkomst efter aftale.

 

Til folk, der ikke har prøvet TRE før, anbefaler jeg at tage en enkel time, før man starter i gruppeforløb. Det vil give dig mulighed for at stifte bekendtskab med vibrationerne i ro og mag og der er plads til spørgsmål og en generel snak. Ligeledes kan jeg som provider give dig min fulde opmærksomhed og lære dig lidt at kende.

 

 


TRE for personalegrupper

Mange professioner kan være udsat for store belastninger i arbejdsmiljøet. Arbejdet med udsatte mennesker, høj arbejdspres eller gentagende situationer, hvor egen sikkerhed og integritet er truede, kan blive til en kronisk stresstilstand, hvis kroppens reaktioner ikke kan forløses. Særligt medarbejdere i de hjælpende professioner oplever ofte kronisk træthed, søvnbesvær og compassion fatigue (medfølelses-træthed).

 

Der foreligger rigtig mange anekdotiske beretninger om TRE og metodens gavnlige effekt, herunder for sundhedspersonale, pædagoger, socialarbejdere, politimænd, brændmænd og lærere.

 

Jeg tilbyder introduktionsforløb til TRE for personalegrupper enten i egen praxis eller på arbejdspladsen. Forløbet indeholder et kort oplæg om stress og trauma, de hertil knyttede fysiologiske processer og TRE. Hertil slutter sig en kvalificeret oplæring i TRE øvelserne med henblik på at deltagerne kan lave TRE uden guidning privat eller som gruppe på arbejdspladsen.

Statement af en tidligere politimand

En socialarbejder fortæller om sine erfaringer med TRE og søvnløshed